Nabídka detektoru vysokého napětí pro balóny - Powertec

Po úspěšné akci s nákupem radiostanic 8,33kHz tu máme další nabídku na (podle našeho názoru) skvělý přístroj, který by neměl chybět v žádném balónu. Jedná se o detektor drátů vysokého napětí POWERTEC od španělského výrobce balónů Ultramagic.

Text distributora Michala Kubáta:

Vážení piloti a provozovatelé,

Incidenty s dráty bohužel stále přibývají a tak včasné varování může zachránit lidské životy. Firma Ultramagic proto vyvinula speciálně pro horkovzdušné balóny přístroj na detekci elektrického pole POWERTEC.

Tento přístroj dokáže s velkým předstihem upozornit na vedení vysokého i nízkého napětí. Detekce vedení je na přístroji indikována zvukově a barevnými LED diodami. Pro pohodlí pilota a posádky koše balonu jsou obě indikace volitelně nastavitelné. Powertec je standardně dodáván s jednou anténou, která se vplétá do koše a příslušenstvím včetně velkro pásky a baterií. Pro použití jednoho přístroje na více koších je možné doobjednat příslušný počet antén.

Zařízení je významným bezpečnostním doplňkem zvláště při přistávacím manévru, kdy balón letí nízko nad terénem a hrozí nebezpečí přehlédnutí elektrického vedení nebo při přistání do větrného stínu např. za hranou lesa, kde právě elektrické vedení vidí pilot na poslední chvíli nebo při nuceném opožděném přistání za šera při večerních letech. Pilot ocení Powertec i v dalších případech – přistání do údolí se zbytky mlhy, při nočních letech nebo při alpských přeletech, kdy je pilot nucen přistát do údolí nečekaně zavřeném mlhou. Používání tohoto přístroje významně zvyšuje bezpečnost letů .

Několik z Vás se ozvalo, že má zájem o přístroj POWERTEC zájem. Dávám dohromady hromadnou objednávku, která bude výhodnější v ceně dopravy do ČR. Kdo byste ještě měl zájem - napiště. Ceny jsou následující:

• při odběru 1ks je cena 300 EU + DPH
  • při odběru 3ks - 280 Eu + DPH
  • při odběru 5ks - 270 Eu +DPH
  • více kusů než 5 individuálně.

Dokumenty:

Vzhledem k velkému zájmu o tento produkt ve světě, budu dodací dobu řešit individuálně, dle současného stavu skladu.
Objednávku proto chci poslat do konce dubna - sezóna je před námi. Pro další info nebo v případě zájmu mě kontaktujte na tel. +420777207592 nebo info@ultramagic.cz.

S pozdravem Flying is Magic.

Michal Kubát

Poznámka:

Vážení kolegové, Michal Kubát nás požádal o zveřejnění nabídky na pořízení detektoru elektrického vedení.

I když se jedná o výrobek jednoho ze tří významných producentů balónů a ostatní výrobci by mohli namítat, že provádíme bezplatnou reklamu, jsme přesvědčeni, že je vhodné nabídku prezentovat z důvodu zvýšení bezpečnosti vašeho provozu a rozšíření tohoto přístroje podporovat.

Přejeme bezpečná přistání.

Váš výbor ČBS.